ΓΕΝΙΚΑ


Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο της εταιρίας μας  που δραστηριοποιείται στην εφαρμογή Ολοκληρωμένων λύσεων Υγειονομικής προστασίας σε χώρους παραγωγής, αποθήκευσης, εμπορίας τροφίμων καθώς και σε χώρους φιλοξενείας και μαζικής εστίασης


Τα τρωκτικά, τα έντομα και άλλα παράσιτα ενδεχομένως να φαίνονται αρκετά αβλαβή, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι φορείς ασθενειών ή μπορεί να προκαλέσουν καταστροφές στο σπίτι, την επιχείρηση ή τα προϊόντα μας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ 

• Πολυκατοικίες, Διαμερίσματα, Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές κατοικίες
• Χώροι μαζικής εστίασης (π.χ. εστιατόρια, ουζερί, ταβέρνες, ψητοπωλεία, πιτσαρίες, fast-food, καφέ–μπαρ, κέντρα διασκέδασης κ.τ.λ.)
• Αποθήκες τροφίμων, Super markets, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, κρεοπωλεία
• Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Κατασκηνώσεις και κάμπινγκ.
• Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί σταθμοί, Παιδότοποι, Πάρκα.
• Νοσοκομεία, Νοσηλευτικά ιδρύματα, Γηροκομεία, Εκκλησίες.
• Δήμοι, Δημοτικές επιχειρήσεις.
• Δημόσιες Υπηρεσίες, Αεροδρόμια, Λιμάνια.
• Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Αρχαιολογικοί χώροι.
• Φορτία πλοίων, πλοία "accommodation", εμπορευματοκιβώτια "containers", επιβατικά πλοία, σκάφη αναψυχής.
• Μεταφορικές εταιρείες και εταιρείες Logistic.
• Αποθήκες δημητριακών, Silos (σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι, ρύζι κ.τ.λ.), καπνοαποθήκες.
• Βιομηχανίες τροφίμων (αλεύρι, ζυμαρικά, ζαχαροπλαστική, ψωμί, κρεατοσκευάσματα, γαλακτοκομικά, ξηροί καρποί κ.τ.λ.).

Οι υπηρεσίες μας αφορούν:

Εφαρμογές Απεντόμωσης και Μυοκτονίας
Σχεδιασμό προγραμμάτων προστασίας χώρων και προϊόντων.
Μηχανήματα και σκευάσματα για έλεγχο και καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών.
Εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα Υγειονομικής Μέριμνας.
Οι εργασίες μας ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας είναι απόλυτα εναρμονισμενες:

Με τα συστήματα διαχείρησης της διασφάλισης υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων(93/43,852/2004 854/2004 της Ε.Ε, σύστημα HACCP, ΕΛΟΤ 1416, ISO:22000,ISO 14000 ασφάλεια περιβάλλοντος).
Με τα προαπαιτούμενα των οδηγών της ορθής βιομηχανικής πρακτικής (GMP) και της ορθής πρακτικής υγιεινής (GHP).
Με συστήματα διαχείρησης της διασφάλισης υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που εφαρμόζονται σε χωρες όπως η Μεγάλη Βρετανία (BRC) η Γερμανία και η Γαλλία (I.F.S).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εικόνα